20.11.2015

Lajmërohen studentët që e ndëgjojnë lëndën S&S që, duke filluar nga java e ardhshme duhet të vijnë në ushtrime numerike sipas orarit të shpallur sipas grupeve përkatëse të shapllura në faqen e FIEK. Grupi 1 dhe 2 janë nga drejtimet AKR, E, SE, EN, T, kurse grupi 3 është drejtimi i K

Studentët që kanë më shumë se katër mungesa nuk mund ti nënshtrohen provimit në të gjitha afatet për këtë vit akademik. Ata që kanë më shumë se katër mungesa do të obligohen që lëndën ta ndëgjojnë vitin tjetër akademik 2016/2017. 


Mr.sc. Vjosa Shatri


Lista e studentëve që nuk e kanë kaluar S&S shtator 2015

Ardian Miftaraj 75% 100% 0% 15% 0% 0% 100% 90% 15% 40
Kujtim Hoxha 15% 100% 0% 0% 0% 0% 100% 100% 100% 39
Fiona Zymeri 35% 0% 100% 0% 10% 0% 100% 100% 100% 39
Albana Laha 15% 100% 95% 0% 0% 0% 100% 95% 0% 39
Genc Ukaj 100% 0% 50% 50% 0% 0% 100% 100% 0% 38
Pa emer 5% 15% 100% 0% 0% 15% 100% 70% 100% 37
Edona Ukaj  15% 10% 0% 10% 0% 40% 100% 95% 85% 37
Eduard Haliti 80% 20% 75% 10% 0% 0% 100% 100% 5% 37
Lirjeta Iljazi 100% 10% 10% 10% 10% 0% 100% 100% 40% 36
Albane Feka 5% 100% 0% 0% 0% 55% 100% 10% 0% 35
Arbnor Rexhepi 20% 80% 20% 0% 10% 0% 100% 100% 40% 35
Dardan Haliti 5% 100% 70% 0% 0% 0% 100% 90% 0% 35
Shend Osmanaj 80% 30% 15% 0% 0% 70% 25% 0% 0% 34
Blin Beqa 10% 10% 0% 10% 20% 35% 100% 100% 50% 34
Egzon Uka 5% 50% 5% 0% 10% 70% 80% 15% 15% 34
Butrint Haxhibeqiri 40% 100% 100% 0% 0% 0% 90% 0% 10% 34
Blend Halilaj 20% 5% 0% 15% 0% 70% 100% 20% 20% 33
Ardian Ymeri? 0% 0% 100% 0% 100% 0% 100% 100% 0% 33
Diedon Xhiha 35% 100% 50% 0% 0% 0% 100% 20% 20% 32
Fjolla Hasani 20% 20% 100% 0% 70% 0% 80% 40% 40% 32
Ermal Shala 5% 5% 100% 60% 0% 0% 100% 50% 50% 32
Lirigzon Spahiu 0% 15% 0% 0% 0% 60% 100% 40% 20% 30
Arbias Hetemaj 0% 0% 0% 0% 0% 50% 100% 60% 40% 29
Erëza Kida 0% 100% 0% 0% 0% 0% 100% 50% 50% 29
EnjesaSpahiu 0% 100% 0% 100% 0% 0% 70% 25% 0% 29
Labinot Kajtazi 10% 0% 15% 0% 15% 0% 100% 95% 100% 28
Viona Paqarizi 5% 55% 20% 0% 0% 70% 10% 0% 0% 28
Taulant Sfishta 15% 0% 0% 0% 0% 0% 100% 100% 95% 26
Urtinë Kastrati 5% 5% 0% 0% 0% 0% 100% 100% 100% 26
Arbër Hajdari 0% 100% 0% 0% 0% 0% 80% 40% 40% 26
Fisnik Kusari 0% 60% 5% 0% 15% 0% 100% 0% 100% 25
Arta Boshtraj 0% 15% 5% 0% 0% 0% 100% 100% 75% 25
Blerim B. Berisha 0% 0% 0% 0% 0% 0% 100% 100% 100% 25
Oltion Ramadani 15% 30% 0% 0% 0% 5% 100% 80% 40% 25
Marigona Nimonaj 0% 35% 25% 70% 0% 0% 90% 30% 30% 25
Liridon Hajrizi 15% 50% 10% 0% 15% 0% 65% 100% 5% 24
Artan Lumi 0% 40% 0% 0% 0% 35% 90% 40% 0% 24
Sejfi Hoxha 15% 15% 0% 0% 0% 0% 100% 95% 50% 24
Krenar Shatri 5% 70% 0% 10% 0% 45% 25% 0% 0% 23
Ermira Avdullahu 5% 100% 0% 0% 0% 0% 90% 0% 40% 23
Redon Hasanmetaj 0% 80% 15% 15% 15% 0% 100% 10% 10% 23
Dardan Xërxa 80% 20% 0% 0% 0% 0% 90% 20% 20% 23
Seid Rexhepi 5% 100% 0% 0% 0% 0% 100% 20% 0% 22
Zana Hamza 5% 85% 70% 10% 0% 0% 50% 0% 0% 22
Fitim Gashi 5% 15% 0% 0% 70% 35% 50% 10% 10% 22
Egzon Komoni 0% 100% 0% 0% 0% 15% 65% 0% 0% 21
Lirikë Hoxha 40% 80% 0% 0% 0% 0% 70% 0% 0% 20
Ardiana Zeqiri 0% 80% 0% 0% 0% 0% 100% 15% 15% 20
Rinor Tahiri 5% 10% 0% 0% 0% 70% 0% 0% 0% 19
Faton Mehmeti 0% 100% 0% 0% 0% 0% 90% 0% 0% 19
Kujtim Krasniqi 5% 20% 0% 0% 0% 0% 100% 50% 35% 18
Laura Mekaj 85% 10% 0% 0% 0% 15% 30% 0% 0% 18
Nebih Kryeziu 5% 10% 0% 0% 0% 0% 100% 60% 35% 18
Edon Ipqi  5% 100% 0% 0% 0% 0% 60% 0% 0% 18
Mentor Rushiti 5% 15% 0% 0% 0% 0% 100% 50% 25% 17
Fatmir Llumnica 40% 15% 10% 0% 15% 0% 100% 0% 0% 16
Behar Sadiku 15% 25% 0% 9% 9% 9% 100% 0% 0% 16
Pranvera Sherifi 5% 50% 15% 10% 0% 0% 95% 0% 0% 16
Helidona Shabani 10% 5% 0% 0% 0% 25% 70% 0% 30% 16
Xhemajl Bytyqi 80% 20% 10% 0% 0% 0% 30% 0% 0% 16
Aulona Musa 75% 0% 0% 0% 0% 0% 35% 0% 40% 16
Florent Spahiu 5% 5% 0% 0% 0% 35% 70% 0% 0% 15
Njomza Gjocaj 80% 20% 0% 0% 0% 0% 30% 0% 0% 15
Sadbere Fazliu 5% 50% 0% 0% 0% 0% 100% 0% 0% 14
Bekim Bajrami 10% 15% 0% 10% 0% 0% 90% 20% 20% 14
Gentianë Halilaj 5% 0% 25% 0% 0% 35% 35% 0% 0% 14
Petrit Emini 10% 20% 0% 0% 0% 0% 90% 40% 0% 14
Enis Qafëleshi 0% 35% 80% 0% 0% 0% 25% 0% 5% 14
Arbnor Haxhiu 5% 15% 0% 0% 0% 0% 100% 0% 40% 14
Arianit Kuçi 20% 65% 0% 0% 0% 0% 30% 0% 0% 13
Nexhat Sadiku 20% 65% 15% 0% 0% 0% 10% 0% 0% 13
Irfan Morina 10% 30% 0% 0% 0% 0% 100% 0% 0% 13
Agon Jerliu 0% 0% 5% 70% 70% 0% 0% 0% 0% 12
Shkodran Abdullahu 5% 0% 0% 0% 0% 0% 100% 20% 20% 12
Granit Kastrati 5% 0% 25% 0% 15% 30% 0% 0% 0% 11
Ermal Berisha 20% 0% 0% 0% 0% 35% 0% 0% 0% 11
Drenushë Imeraj 20% 70% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 11
Ardit Bibaj 5% 0% 0% 0% 0% 0% 70% 60% 0% 11
Atdhe Gashi 0% 0% 25% 0% 0% 0% 90% 15% 0% 10
njomza Mala 0% 40% 0% 0% 0% 0% 60% 0% 0% 10
Gëzim Beqiri 0% 15% 0% 0% 0% 0% 100% 0% 0% 9
Gentiana Krasniqi 0% 50% 0% 0% 0% 0% 30% 5% 5% 9
Flamur Januzi 5% 5% 0% 0% 0% 0% 70% 15% 15% 9
Aulona Fazliu 50% 5% 25% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 9
Faruk Shabani 5% 5% 3% 0% 0% 0% 100% 0% 0% 9
Benhure Shabani 0% 15% 50% 15% 0% 0% 15% 0% 0% 9
Kaltrina Muhaxheri 0% 0% 0% 50% 0% 0% 50% 0% 5% 9
Arbër Gashi 10% 0% 20% 0% 0% 0% 70% 0% 0% 8
Doruntina Sadiku 0% 5% 0% 80% 0% 0% 0% 0% 0% 8
Veton Haxholli 5% 40% 0% 0% 0% 0% 20% 0% 5% 8
Shkumbin Rashiti 0% 15% 0% 0% 0% 0% 75% 0% 0% 8
Bardhyl Berisha 0% 0% 0% 0% 0% 0% 85% 10% 0% 7
Fortesa Bryma 50% 5% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 7
Aulona Kabashi 0% 0% 20% 0% 0% 15% 15% 0% 0% 7
Editë Murtezi 5% 0% 0% 50% 0% 0% 20% 0% 0% 7
Drenusha Gashi 25% 25% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 6
Erblina Pajaziti 0% 0% 0% 0% 0% 20% 15% 0% 0% 6
Mirlind Muaremi 0% 0% 0% 0% 0% 0% 80% 0% 0% 6
Izedin Hoti 0% 0% 0% 0% 0% 0% 80% 0% 0% 6
Blerina Surdulli 0% 5% 0% 0% 0% 0% 70% 0% 0% 6
Fatlum Rexhepi 5% 10% 0% 0% 0% 0% 50% 0% 0% 6
Burim Arifi 20% 25% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 6
Ermira Mahmutaj 10% 0% 0% 0% 0% 0% 30% 10% 10% 5
Durim Krasniqi 5% 0% 0% 0% 0% 0% 60% 0% 0% 5
Valbona Rexhepi 10% 15% 5% 0% 0% 0% 20% 0% 0% 5
Agnesa Prebreza  5% 10% 25% 10% 0% 0% 0% 0% 0% 5
Heron Tishukaj 0% 0% 0% 0% 0% 65% 0% 0% 5
Zana Ajeti 0% 0% 10% 0% 50% 0% 0% 0% 0% 5
Zana Sadiku 0% 5% 0% 0% 0% 0% 40% 0% 10% 5
Berat Demaj 5% 5% 0% 10% 0% 0% 20% 0% 5% 4
Aldion Shamolli 5% 5% 0% 0% 0% 0% 35% 0% 0% 4
Daors Miftari 0% 0% 30% 0% 0% 0% 15% 0% 0% 4
Kastriot Limani 0% 30% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 4
Shpejtim Dibrani 0% 0% 0% 0% 0% 0% 50% 0% 0% 4
Ismajl Marevci 0% 0% 0% 0% 0% 0% 50% 0% 0% 4
Flutura Halilaj 20% 10% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 4
Gresa Mjeku 5% 10% 10% 0% 0% 0% 10% 0% 0% 4
Fitore Beqiri 10% 5% 0% 0% 0% 0% 20% 0% 0% 3
Besart Ahmeti 0% 0% 20% 0% 0% 0% 20% 0% 0% 3
Arben Zeqiri 15% 10% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 3
Jetmir Morina 15% 0% 0% 0% 0% 0% 15% 0% 0% 3
Egzon Pllana 0% 8% 0% 0% 0% 0% 25% 0% 0% 3
Drita Dakaj 5% 0% 15% 0% 0% 0% 10% 0% 0% 3
Mimoza Dili 0% 5% 10% 0% 0% 0% 15% 0% 0% 3
Nora Beqiri 0% 15% 0% 0% 0% 0% 10% 0% 0% 3
Festim Selimi 20% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 3
Gojarta Shurdhaj 10% 10% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 3
Xhemile Gashi 10% 0% 0% 0% 0% 0% 15% 0% 0% 2
Vesarta Nura 0% 0% 0% 0% 0% 0% 30% 0% 0% 2
Dardan Thaçi 15% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 2
Kastriot Haliti 5% 5% 5% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 2
Albion Shala 0% 10% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 1
Beatrisa Hamzaj 5% 5% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 1
Shega Likaj 10% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 1
Donjeta Latifi 10% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 1
Gent Çuna 0% 0% 0% 0% 0% 0% 15% 0% 0% 1
Violeta Jashanica 0% 0% 0% 0% 0% 0% 15% 0% 0% 1
Edita Shahini 0% 0% 0% 0% 0% 0% 15% 0% 0% 1
Dokleat Kollari 5% 0% 5% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 1
Valmir hetemi 5% 0% 0% 0% 0% 0% 5% 0% 0% 1
Blediona Gashi 0% 0% 0% 0% 0% 0% 10% 0% 0% 1
Reis Abdullahi 5% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 1
Bardh Kozmaqi 0% 5% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 1
Ramo Mahmutoviç 0% 5% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 1
Blerta Thaçi 5% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 1
Donjetë Jashari 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Gurjete Ukaj 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Buletin Bajrami 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Agon Gjonbalaj 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Antigona Vrajolli 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Arlinda Alaj 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Xhafer Igrishta 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Rinor Rexhaj 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Granit Peçani 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Vlora Shaqiri 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Gëzim Shabani 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Valdrin Qerimi 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Arben Jerliu 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Kushtrim Kasumaj 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Driton Qerimi 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Ilir Rruci 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Arbnor Lekaj 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Ardita Shabani 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Ermira Dervisholli 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Saranda Ibrahimi 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Yll Pllana 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Jehona Bunjaku 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Armend Morina 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Rina Shehu 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Dr.sc. Ilir Limani
Mr.sc. Vjosa Shatri


Lista e studenteve qe kane kaluar S&S Qershor 2015
1 Bardh Shabani 94
2 Albiona Berisha 91
3 Florend Berisha 83
4 Hana Morina  80
5 Shpat Zhubi 77
6 Kushtrim Gjonbalaj 75
7 Agnesa Kasumaj 74
8 Dijon Vula 70
9 Gjeni Sefa 65
10 Florim Kolgeci 63
11 Sadik Zenuni 61
12 Brikena Çeku…. 60
13 Agon Miftari 56
14 Qëndrim Nika 56
15 Shkumbin Bajrami 56
16 Visar Abdurrahmani 56
17 Blindon Krasniqi 55
18 Vigan Blakaj 55
19 Arta Abdullahu 54
20 Rinor Haziri 54
21 Gazmend Agushi 53
22 Albion Pllana 51
23 Adhuron Pllana 50
24 Kaltrina Zeqiri 50
25 Kushtrim Kasumaj 50
26 Mali Tefiku 50
27 Agron Berisha 49 me kusht
28 Arbër Tusha 49 me kusht
29 Mbretron Rexhahmetaj 49 me kusht
30 Granit Temaj 48 me kusht
31 Donikë Fetahu 47 me kusht
32 Bledina Buza 46 me kusht
33 Gentrit Rexha 46 me kusht
34 Miranda Vranovci 46 me kusht
35 Arbenita Sopi 45 me kusht
36 Blend Halilaj 45 me kusht
37 Eduard Haliti 45 me kusht
38 Elira Oseku 45 me kusht
39 Enis Qafëleshi 45 me kusht
40 Fatmir Llumnica 45 me kusht
41 Granit Kastrati 45 me kusht
42 Ismajl Marevci 45 me kusht
43 Jetmir Hasanaj 45 me kusht
44 Valon Shabani  45 me kusht
45 Ismail Saraçi 45 me kusht

               Dr.sc.Ilir Limani

               Mr.sc.Vjosa Shatri

Sinjalet dhe Sistemet -Prill 2015 08.04.2015
Emri         D_1a        D_1b       D_2a        D_2b        D_3a        D_3b        D_4a         D_4b
      Totali
Endrit Pireva  70% 0% 100% 100% 100% 100% 100% 80% 81
Rilind Mehmeti 100% 65% 50% 0% 100% 100% 100% 100% 77
Krenar Thaçi 10% 0% 100% 100% 100% 100% 100% 80% 74
Laurent Hoxhaj  0% 0% 100% 100% 100% 100% 100% 90% 74
Ali Sylejmani 70% 15% 100% 100% 40% 5% 100% 100% 66
Genc Baruti  0% 0% 100% 100% 100% 100% 100% 15% 64
Ilir Osmanaj 100% 5% 0% 0% 100% 100% 95% 100% 63
Kujtim Mjeku 95% 15% 0% 0% 100% 95% 100% 85% 61
Granit Sejdiu  70% 20% 0% 0% 100% 100% 95% 100% 61
Afrim Kafexholli 70% 70% 50% 50% 40% 0% 100% 100% 60
Lirie Daku 100% 10% 50% 45% 85% 5% 100% 80% 59
Vita Hasani 100% 15% 100% 0% 40% 5% 100% 100% 58
Besart Maxhuni 70% 0% 100% 100% 0% 0% 100% 80% 56
Granit Bimbashi 70% 70% 50% 50% 0% 0% 100% 95% 54
Fiona Shehu 5% 50% 5% 0% 100% 100% 100% 70% 54
Gylxhane Maqedonci 70% 20% 50% 5% 70% 0% 100% 100% 52
Riad Asllani 70% 20% 100% 0% 40% 5% 100% 80% 52
Nita Mulliqi 85% 0% 0% 0% 60% 60% 100% 100% 51
Erduan Aliu 70% 0% 100% 100% 20% 0% 100% 5% 49
Besmir Sufaj 70% 0% 100% 85% 20% 0% 100% 5% 48
Enver Elshani 80% 15% 10% 0% 60% 15% 100% 100% 48
Vigan Krasniqi  70% 20% 50% 0% 30% 5% 100% 100% 47
Jeta Haxhaj 80% 0% 95% 0% 0% 0% 100% 100% 47
Marjeta Dobra 100% 20% 0% 0% 40% 5% 100% 100% 46
Fiona Sylejmani 20% 5% 0% 0% 60% 90% 85% 100% 45
Sara Kuçi 100% 20% 0% 0% 40% 0% 100% 100% 45
Fidan Bacaj 65% 0% 0% 0% 100% 95% 100% 0% 45
Vigan Abdurrahmani 100% 0% 0% 0% 40% 5% 100% 100% 43
Shqiponjë Istrefaj 70% 0% 50% 0% 25% 0% 100% 95% 43
Marigonë Dërmaku 0% 0% 10% 85% 40% 5% 100% 100% 43
ArbnorRexhepi 70% 70% 0% 0% 0% 0% 95% 100% 42
Butrint Haxhibeqiri 70% 20% 0% 0% 40% 5% 100% 100% 42
Egzon Nura 70% 15% 90% 90% 10% 5% 50% 5% 42
Enis Krasniqi  70% 15% 0% 0% 40% 5% 100% 100% 41
Miranda Vranovci 70% 10% 0% 0% 70% 80% 80% 20% 41
Perparim Shala 20% 70% 0% 0% 100% 100% 40% 0% 41
Viona Paqarizi 80% 20% 0% 0% 25% 0% 100% 100% 41
Floran Mjekiqi 70% 20% 50% 50% 40% 0% 50% 40% 40
Besart Ahmeti 70% 0% 0% 0% 40% 0% 100% 100% 39
Fitim Balaj 70% 10% 0% 0% 40% 5% 100% 85% 39
Gentrit Rexha 70% 70% 0% 0% 70% 95% 0% 0% 38
Jeta Sahiti 80% 15% 0% 0% 20% 0% 100% 90% 38
Nita Bukoshi  85% 15% 100% 0% 20% 0% 80% 0% 38
Lindrit Kqiku 25% 25% 20% 0% 20% 0% 100% 100% 36
Egzon Uka 70% 15% 100% 0% 0% 0% 95% 5% 36
Adelinë Vuqa 5% 0% 0% 0% 70% 90% 100% 15% 35
Menderim Rexha 80% 0% 0% 0% 100% 0% 100% 0% 35
Festim Xhoxhaj 15% 15% 0% 0% 40% 5% 100% 100% 34
Kaltrina Zeqiri 5% 0% 0% 0% 70% 100% 100% 0% 34
Kujtim Hyseni 70% 5% 0% 0% 0% 0% 100% 100% 34
Fjolla Hasani 15% 0% 50% 50% 40% 5% 100% 10% 34
Aulona Kabashi 40% 0% 0% 0% 40% 5% 100% 85% 34
Eduard Haliti 70% 0% 0% 0% 0% 0% 95% 100% 33
Dardan Xërxa 0% 0% 0% 0% 60% 5% 100% 95% 33
Agron Berisha 40% 5% 0% 0% 40% 5% 85% 80% 32
Dardan Haliti 15% 0% 0% 0% 80% 80% 80% 0% 32
Kaltrina Muhaxheri 70% 0% 0% 0% 0% 0% 100% 85% 32
Florim Kolgeci 0% 0% 100% 100% 50% 0% 0% 0% 31
Ismail Saraçi 0% 0% 100% 100% 50% 0% 0% 0% 31
Liridon Hajrizi 80% 15% 0% 0% 10% 0% 65% 80% 31
XhemajlBytyçi 60% 0% 0% 0% 40% 0% 80% 70% 31
Arbër Hajdari 0% 0% 0% 0% 40% 5% 100% 100% 31
Edona Ukaj  20% 0% 0% 0% 25% 5% 100% 95% 31
Bekim Bajrami 0% 0% 0% 0% 40% 5% 95% 100% 30
Fartmir Llumnica 100% 0% 0% 0% 15% 5% 100% 20% 30
Valmir R. Avdiaj 5% 0% 0% 0% 70% 100% 60% 5% 30
Florent Krasniqi 70% 30% 0% 0% 40% 5% 50% 40% 29
Visar Abdurrahmani 0% 0% 0% 100% 0% 5% 65% 65% 29
Arta Boshtraj 0% 0% 0% 0% 25% 5% 100% 100% 29
Donikë Fetahu 50% 25% 0% 0% 0% 0% 50% 100% 28
Lirigzon Sadriu 20% 10% 0% 0% 40% 5% 100% 50% 28
Hana Morina 70% 0% 0% 0% 0% 0% 50% 100% 28
Agnesa Prebreza 75% 0% 0% 0% 10% 0% 50% 80% 27
Drenushë Imeraj 35% 0% 0% 0% 0% 0% 100% 80% 27
Ermira Mahmutaj 70% 0% 0% 0% 20% 5% 60% 60% 27
Gazmend Agushi 85% 20% 0% 0% 0% 0% 100% 5% 26
Saranda Ibrahimi 10% 0% 0% 0% 0% 0% 100% 100% 26
Valon Shabani  70% 15% 0% 0% 25% 5% 95% 0% 26
Dhurata Ponik 5% 0% 0% 0% 0% 0% 100% 100% 26
Fitim Gashi 100% 0% 0% 0% 0% 0% 100% 5% 26
Gentianë Halilaj 0% 0% 0% 0% 40% 5% 80% 80% 26
Granit Kastrati  85% 10% 0% 0% 0% 0% 100% 5% 25
Shkumbin Bajrami 0% 0% 0% 0% 0% 0% 100% 95% 24
Fiona Zymeri 0% 0% 0% 0% 40% 0% 100% 50% 24
Nebih Kryeziu 0% 0% 0% 0% 0% 5% 100% 85% 24
Gent Çuna 60% 0% 0% 0% 50% 5% 50% 20% 23
Mbretron Rexhahmetaj  0% 20% 45% 50% 30% 5% 8% 25% 23
Doruntina Sadiku 50% 5% 0% 0% 20% 5% 95% 5% 23
Urtinë Kastrati 100% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 80% 23
Benhure Shabani 65% 0% 0% 0% 40% 5% 25% 40% 22
Milot Gashi 70% 15% 0% 0% 0% 0% 85% 0% 21
Veton haxholli 0% 0% 0% 0% 5% 5% 80% 80% 21
Narta Deva  25% 0% 0% 0% 40% 0% 0% 100% 21
Agon Prebreza  5% 0% 0% 0% 15% 5% 50% 80% 19
Jetmir Morina 0% 0% 0% 0% 40% 5% 30% 80% 19
Granit Temaj 60% 25% 0% 0% 40% 5% 15% 0% 18
Genc Ukaj 90% 0% 0% 0% 40% 10% 0% 0% 18
Arta Abdullahu 35% 10% 0% 0% 0% 0% 50% 35% 16
Kushtrim Gjonbalaj 0% 0% 0% 0% 25% 0% 100% 5% 16
Gojarta Shurdhaj 20% 0% 0% 0% 0% 0% 100% 5% 16
Zana Bytyqi 35% 20% 0% 0% 40% 5% 20% 0% 15
Flakë Sadiku 95% 15% 0% 0% 5% 0% 0% 0% 14
Zana Sadiku 0% 0% 0% 0% 0% 0% 20% 95% 14
Edon Ipqi  65% 5% 0% 0% 40% 0% 0% 0% 14
Ramo Mahmutoviç 20% 0% 0% 0% 0% 0% 80% 5% 13
XhemajlBytyçi 30% 0% 50% 5% 20% 0% 0% 0% 13
Mirlinda Kadriu 10% 0% 0% 0% 0% 0% 50% 40% 13
Njomza Mala 5% 0% 0% 0% 0% 0% 50% 40% 12
Marigona Nimonaj 5% 0% 5% 0% 0% 0% 65% 5% 10
Gëzim Beqiri 15% 0% 0% 0% 25% 5% 25% 5% 9
Albion Pllana 0% 0% 0% 0% 40% 5% 20% 5% 9
Visar Gashi 70% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 9
Arben Paloja  0% 0% 0% 0% 0% 0% 15% 50% 8
Berat Demaj 15% 0% 0% 0% 40% 5% 0% 0% 8
Florentina Ramabaja 40% 0% 0% 0% 0% 0% 15% 5% 8
Labinot Kajtazi 5% 5% 0% 0% 40% 5% 5% 0% 8
Arzana Kastrati  0% 0% 0% 0% 10% 0% 40% 5% 7
Flutra Haklaj 30% 15% 0% 0% 10% 0% 0% 0% 7
Pranvera Sherifi 25% 25% 0% 0% 5% 0% 0% 0% 7
Mimoza Kastrati 50% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 6
Arbenita Sopi  45% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 6
Ardita Shabani  0% 0% 0% 0% 0% 0% 20% 20% 5
Fatlum Rexhepi 0% 0% 0% 0% 40% 0% 0% 0% 5
Xhafer Igrishta 35% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 4
Heron Tishukaj 0% 0% 0% 0% 0% 0% 25% 5% 4
Ifran Morina 10% 0% 0% 0% 20% 0% 0% 0% 4
Tansel Çerkez 10% 0% 0% 0% 0% 0% 20% 0% 4
Fitore Beqiri 0% 0% 0% 0% 0% 0% 20% 0% 3
Drilon Gashi  15% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 2
Muhamet Krasniqi 0% 0% 0% 0% 0% 0% 10% 0% 1
Rinor Tahiri 5% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 5% 1
Vlora Shaqiri 5% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 1
Aebnor Lekaj 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Albana Laha 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Alfrid Kastrati 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Antigona Vrajolli 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Arian Ramaj 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Arjeta Mullatahiri 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Arlinda Alaj 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Behar Sadiku 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Blerim Berisha 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Blerta Thaçi 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Bujar Tahiri 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Faruk Shabani 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Festim Xjhema 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Helidona Shabani  0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Isa Deliu  0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Lavdrim Bajramaliu 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Nexhat Sadiku 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Nexhdet Abazi 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Njomëza Vula 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Pajtim cakaj 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Valbona Fazliu 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Valdrin Qerimi 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
0
Përqindja e detyrave kësaj rradhe është përgjysmuar për shkak të mos zgjidhjes sipas kërkesave, detyra e dytë jo përmes "Z-transformimit" dhe detyra e katërt jo në "domen diskret kohor") (Vërejtje: herave të tjera nuk do të ketë vlerësim të detyrave nëse nuk zgjidhen sipas kërkesave). 
 
Dr.sc. Ilir Limani
Mr.sc. Vjosa Shatri

 

 Sinjalet dhe Sistemet - 05.02.2015


   Rishikimi  S&S do të mbahet me, 06.02.2015 ( E Premte) ora 10:00.
 

Vjosa Shatri   

 

Sinjalet dhe Sistemet - 04.02.2015

Indeksi Emri          D_1a         D_1b         D_2a         D_2b         D_3a         D_3b         D_3c          D_4a         D_4b        Totali
07303/09 Arbenitë Jashari 15% 0% 85% 0% 85% 85% 30% 100% 80% 52
137147 Kaltrina Cakaj 100% 100% 0% 0% 90% 70% 0% 90% 0% 51
135724 Ariana Daka 95% 95% 100% 0% 30% 0% 0% 60% 25% 50
07351/11 Muhamed Haliti 0% 0% 65% 0% 70% 75% 75% 100% 85% 50
07275/11 Mendim Hajdari 100% 0% 0% 0% 85% 0% 25% 100% 100% 48
Egzona Rrezja 85% 0% 0% 0% 70% 70% 20% 100% 80% 47
Rrezon Kika 0% 0% 50% 80% 60% 0% 0% 100% 85% 45
07358/09 Fitim Hazrolli 90% 70% 0% 0% 80% 80% 20% 60% 15% 45
07152/10 Leonita Sopaj 100% 80% 0% 0% 70% 15% 15% 70% 35% 45
07464/10 Burim Islami 10% 0% 20% 0% 80% 80% 20% 90% 90% 42
07076/11 Mergim Bajrami 10% 10% 65% 100% 80% 0% 30% 60% 0% 41
142960 Albulenë Mushica 50% 0% 15% 0% 60% 20% 20% 95% 95% 41
07360/11 Diamant Kolshi 0% 0% 20% 0% 80% 80% 20% 100% 80% 41
143402 Festim Gashi 10% 0% 50% 0% 80% 0% 20% 100% 80% 40
07153/11 Dardan Sadiku 80% 0% 0% 0% 85% 85% 20% 100% 0% 39
07549/10 Liridona Arifi  30% 0% 100% 10% 60% 0% 70% 70% 10% 39
135835 Genc Baruti  0% 0% 65% 0% 70% 10% 10% 100% 75% 39
07030/11 Bledina Buza 50% 0% 0% 0% 90% 90% 25% 80% 25% 37
07165/04 Fitim Zariqi 0% 0% 50% 0% 60% 0% 0% 100% 90% 36
07209/10 Liria Daku 70% 0% 0% 0% 70% 0% 0% 95% 60% 35
07173/06 Krenar Thaçi 0% 0% 30% 0% 60% 0% 0% 100% 100% 35
07308/11 Egzon Nura 30% 0% 85% 0% 30% 5% 5% 100% 30% 34
07702/10 Adelinë Vuqa 10% 0% 50% 0% 60% 0% 0% 100% 65% 34
07213/09 Butrint Haxhibeqiri 10% 0% 30% 20% 40% 0% 0% 90% 90% 34
Miranda Vranovci 30% 0% 95% 15% 75% 0% 0% 70% 0% 34
07197/10 Mirlinda Bujupaj 0% 0% 15% 0% 50% 0% 0% 100% 100% 32
07306/11 Visar Abdurrahmani 0% 0% 30% 0% 30% 0% 0% 100% 100% 32
07210/09 Donikë Fetahu 30% 0% 10% 0% 35% 0% 0% 100% 85% 32
07235/10 Marigonë Dërmaku 100% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 100% 50% 31
07346/11 Fidan Bacaj 90% 90% 0% 0% 0% 0% 0% 65% 0% 31
07164/10 Gentianë Halilaj 0% 0% 30% 0% 30% 0% 0% 100% 90% 31
07036/08 Shqiponjë Istrefaj 10% 0% 50% 0% 70% 70% 0% 60% 25% 30
Arzana Kastrati  5% 0% 20% 0% 65% 65% 0% 70% 50% 30
07146/10 Fartmir Llumnica 30% 0% 10% 0% 60% 60% 60% 70% 0% 29
07243/09 Gazmend Agushi 0% 0% 0% 0% 95% 35% 5% 100% 30% 29
07041/10 Jeta Haxhaj 10% 0% 90% 0% 20% 0% 0% 100% 10% 28
135456 Valon Shabani  90% 90% 30% 0% 15% 5% 0% 0% 0% 28
07300/08 Venera Bicaj 0% 0% 50% 0% 30% 0% 0% 100% 50% 28
135334 Drenushë Imeraj 30% 0% 0% 0% 40% 0% 0% 100% 60% 28
Arbnor Rexhepi 15% 0% 15% 0% 65% 65% 25% 70% 15% 28
136317 Lindrit Kqiku 10% 0% 50% 0% 80% 0% 0% 80% 10% 27
07224/09 Arjeta Mullatahiri 10% 0% 0% 0% 90% 0% 70% 60% 25% 26
143412 Fjolla Hasani 10% 0% 0% 0% 85% 0% 0% 65% 65% 26
143989 Zana Bytyqi 0% 0% 10% 0% 20% 0% 0% 95% 80% 25
07458/08 Arbër Hajdari 80% 0% 15% 0% 30% 0% 0% 80% 0% 25
07050/06 Besart Ahmeti 0% 0% 50% 0% 70% 0% 0% 80% 10% 25


 

Sinjalet dhe Sistemet - 26.01.2015

                          D_1                          D_2                          D_3                           D_4
                       Totali
Lum Preniqi 100% 100% 38% 73% 78
Valon Xhafa 100% 70% 33% 65% 67
Edona Sela 100% 57% 50% 100% 77
Elona Shatri 100% 100% 50% 100% 88
Arven Syla 100% 90% 23% 5% 55
Gent Binaku 65% 50% 38% 100% 63
Redon Prekazi 10% 92% 40% 50% 48
Ledjon Behluli 35% 85% 50% 50% 55
Nita Bokshi 0% 55% 45% 35%       Nuk kalon 34
Dr.sc.Ilir Limani

Mr.sc.Vjosa Shatri

Sinjalet dhe Sistemet - 24.01.2015


   Kollokfiumi i dytë nga S&S do të mbahet me, 26.01.2015 ( E Hëne) ora 10:00.
 

Vjosa Shatri   

Sinjalet dhe Sistemet - 16.01.2015          D_1          D_2          D_3          D_4
       Totali
154204 Lum Preniqi 90% 100% 100% 100% 98
Valon Xhafa 90% 100% 100% 100% 98
Edona Sela 65% 100% 40% 100% 76
153059 Elona Shatri 50% 100% 40% 100% 73
Arven Syla 40% 100% 40% 100% 70
143650 Gent Binaku 0% 100% 20% 80% 50
154336 Redon Prekazi 35% 100% 40% 5% 45
153443 Ledjon Behluli 50% 100% 40% 0% 48
154330 Nita Bokshi 50% 100% 0% 0% 38
Pa emër 0% 100% 0% 0% 25
154794 Sara Kuçi 0% 0% 0% 0% 0
151019 Arian Ymeri 0% 0% 0% 0% 0
Dr.sc. Ilir Limani
Mr.sc. Vjosa Shatri

 

Sinjalet dhe Sistemet -14.01.2015

  Ushtrimet numerike nga S&S do të mbahen me, 15.01.2015 ora 11:00.

 
Vjosa Shatri  

 

Sinjalet dhe Sistemet - 06.01.2014

  Kollokfiumi nga S&S do të mbahet me, 08.01.2015 ora 12:00.

 
Vjosa Shatri  Sinjalet dhe Sistemet - 22.12.2014

                                             Rishikimi 26.12.2014 (9:00)

Vjosa Shatri 

Sinjalet dhe Sistemet - 22.12.2014
Emri           D_1a         D_1b        D_2a        D_2b        D_3a         D_4a         D_4b          D_4c
Totali
Kreshnik Ahmeti 15% 0% 80% 100% 100% 90% 100% 80%
72
Egzon Hajdaraj 45% 0% 65% 30% 100% 85% 100% 85%
65
Ylfete Deda 15% 60% 100% 0% 90% 65% 100% 65%
63
Fatime Selimi 30% 100% 0% 0% 85% 100% 100% 100%
63
Blerinë Topalli 80% 75% 0% 0% 100% 80% 100% 0%
59
Qëndresa Salihu 50% 0% 65% 0% 80% 60% 100% 85%
55
Devolla Ajroni 70% 70% 0% 0% 90% 60% 100% 20%
55
Ejup Hoxha 35% 45% 0% 0% 90% 75% 100% 85%
54
Petrit Kabashi 5% 0% 30% 0% 95% 100% 100% 100%
53
Yllka Shala 15% 15% 0% 0% 95% 100% 100% 100%
53
Kushtrim Zubaku 0% 0% 80% 0% 85% 60% 100% 80%
51
Goneta Peçani 10% 45% 0% 0% 100% 60% 100% 60%
50
Lavdije Hajzeraj 20% 0% 100% 25% 25% 100% 100% 80%
48
Njomza Hoxha 15% 65% 50% 80% 30% 30% 100% 30%
47
Nafije Shabani 40% 40% 20% 0% 75% 80% 0% 80%
45
Ilir Lekaj 0% 0% 0% 100% 30% 100% 100% 100%
45
Arjeta Mullatahiri 15% 0% 15% 100% 50% 50% 100% 30%
43
Besart Maxhuni 0% 0% 50% 80% 100% 15% 0% 0%
43
Rrezon Kika 10% 0% 50% 80% 100% 0% 0% 0%
43
Mimoza Zatriqi 10% 60% 90% 0% 30% 65% 100% 15%
42
Blenda Buza 40% 0% 50% 80% 30% 60% 80% 20%
42
Kujtim Mjeku 90% 20% 0% 80% 20% 60% 100% 0%
42
Fitim Zariqi 0% 0% 50% 80% 100% 0% 0% 0%
41
Krenar Thaçi 0% 0% 50% 80% 100% 0% 0% 0% * 41
Nita Xhahnemi 45% 15% 0% 100% 35% 40% 85% 30% * 41
Besnik Maxhuni 25% 70% 0% 0% 95% 60% 0% 0% * 41
Arbenita Musliu 20% 90% 0% 0% 20% 80% 100% 80% * 40
Mendim Hajdari 0% 0% 0% 0% 90% 40% 100% 70% * 40
Arben Selmani 65% 10% 0% 0% 30% 85% 100% 85% * 39
Arbenitë Jashari 15% 0% 65% 0% 20% 95% 100% 95% * 39
Fiona Zymeri 0% 0% 0% 0% 85% 65% 100% 50% * 39
Drita Dakaj 0% 0% 50% 60% 100% 0% 0% 0% * 39
Sadullah Zenuni 15% 0% 100% 100% 30% 50% 0% 0% * 39
Aulona Kabashi 5% 5% 35% 35% 50% 60% 100% 30% * 38
Albulena Tafilaj 0% 60% 35% 20% 15% 70% 80% 85% * 38
Lumnim Junuzi 30% 40% 15% 100% 30% 65% 0% 15% * 38
Herolinda Ramadani 70% 75% 90% 0% 20% 30% 0% 0% * 37
Arbër Hajdari 25% 0% 50% 0% 20% 85% 100% 85% * 37
Alban Ilazi 80% 20% 0% 0% 70% 60% 0% 15% * 37
Atdhe Gashi 35% 35% 100% 50% 35% 0% 0% 0% * 36
Venera Bicaj 0% 0% 40% 80% 85% 0% 0% 0% * 36
Jeta Haxhaj 15% 67% 30% 0% 30% 65% 100% 0% * 35
Astrit Hallaçi 80% 20% 0% 90% 40% 0% 0% 0% * 34
Leonita Sopaj 35% 0% 60% 0% 30% 60% 100% 15% * 33
Mirlinda Kadriu 35% 0% 0% 0% 30% 80% 100% 80% * 33
Donikë Fetahu 0% 0% 100% 65% 40% 15% 0% 10% * 33
Burim Islami 20% 50% 0% 0% 15% 60% 100% 80% * 32
Mergim Bajrami 40% 60% 0% 0% 30% 70% 0% 65% * 32
Diamant Kolshi 0% 30% 40% 20% 15% 60% 100% 40% * 31
Laurent Hoxhaj  25% 10% 30% 15% 30% 60% 100% 10% * 31
Valmir R. Avdiaj 10% 0% 80% 50% 50% 10% 0% 0% * 31
Egzona Rrezja 80% 80% 15% 0% 30% 15% 0% 0% * 31
Albion Pllana 100% 90% 0% 0% 20% 20% 0% 0% * 31
Shkumbin Bajrami 70% 60% 0% 0% 5% 60% 100% 0% * 30
Perparim Shala 0% 0% 40% 40% 20% 65% 100% 20% * 30
Fitim Gashi 80% 90% 0% 0% 30% 10% 0% 0% * 30
Gramos Begolli 20% 55% 0% 0% 60% 60% 0% 0% * 30
Muhamed Haliti 80% 70% 0% 0% 40% 10% 0% 0% * 30
Adelinë Vuqa 15% 0% 0% 0% 10% 100% 100% 100% * 29
Gentianë Halilaj 15% 0% 90% 30% 30% 50% 0% 0% * 29
Shqiponjë Istrefaj 20% 0% 0% 0% 40% 60% 100% 35% * 28
Butrint Haxhibeqiri 0% 0% 0% 0% 85% 80% 0% 0% * 28
Mirlinda Bujupaj 15% 0% 0% 0% 80% 35% 15% 15% * 27
Gojarta Shurdhaj 20% 0% 0% 0% 20% 60% 100% 70% * 26
Elmedina Mejzini 60% 20% 0% 0% 35% 70% 0% 15% * 26
Fitim Hazrolli 50% 40% 0% 0% 25% 65% 0% 30% * 26
Pranvera Ismaili 0% 0% 50% 100% 20% 15% 0% 0% * 25
Doruntina Sadiku 30% 0% 0% 0% 40% 60% 60% 15% * 25
Fartmir Llumnica 100% 20% 0% 0% 30% 15% 0% 10% * 25
Donjetë Jashari 15% 0% 0% 0% 80% 30% 0% 0% * 25
Bekim Bajrami 15% 0% 0% 0% 0% 80% 100% 80% * 23
Fatbardha Llapashtica 15% 15% 0% 0% 65% 25% 0% 10% * 23
Nebih Kryeziu 15% 28% 0% 0% 50% 30% 0% 10% * 21
Ardian Beqa 10% 75% 0% 0% 20% 50% 5% 0% * 20
Edon Ipqi 10% 70% 0% 0% 40% 0% 0% 0% * 20
Egzon Nura 30% 65% 0% 0% 10% 60% 0% 0% * 20
Vesarta Nura 0% 0% 50% 30% 15% 60% 0% 5% * 19
Ramo Mahmutoviç 20% 0% 0% 0% 15% 50% 50% 50% * 19
Enver Elshani 8% 0% 80% 50% 5% 0% 0% 0% * 19
Narta Deva 70% 20% 0% 0% 20% 15% 0% 0% * 18
Afërdita Hasani 15% 0% 0% 0% 30% 50% 0% 30% * 16
Jetmir Morina 50% 10% 0% 0% 35% 0% 0% 0% * 16
Rinor Tahiri 10% 25% 15% 0% 40% 0% 0% 0% * 16
Njomza Mala 5% 0% 0% 0% 55% 15% 0% 0% * 16
Pajtim Cakaj 15% 0% 0% 0% 30% 60% 10% 0% * 15
Behar Sadiku 0% 80% 0% 0% 0% 60% 0% 0% * 15
Blerta Thaçi 20% 60% 0% 0% 20% 0% 0% 0% * 15
Arben Paloja  10% 0% 0% 0% 40% 15% 0% 0% * 13
Gurakuq Begolli 0% 0% 0% 0% 40% 0% 0% 0% * 10
Zef Simani 0% 0% 5% 0% 30% 15% 0% 0% * 9
Besa Zymberi 0% 0% 0% 0% 35% 0% 0% 0% * 9
Dardan Xërxa 0% 0% 0% 0% 15% 50% 0% 0% * 8
Irfan Morina 30% 0% 0% 0% 15% 0% 0% 0% * 8
Arta Boshtraj 20% 0% 0% 0% 0% 50% 0% 0% * 7
Xhemile Gashi 15% 0% 0% 0% 15% 0% 0% 0% * 6
Fjolla Nura  0% 0% 0% 0% 15% 0% 0% 0% * 4
Gëzim Beqiri 15% 15% 0% 0% 0% 0% 0% 0% * 4
Heron Tishukaj 0% 0% 0% 0% 15% 0% 0% 0% * 4
Helidona Shabani 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% * 0
Dr.sc. Ilir Limani
Mr.sc. Vjosa Shatri

 

 

Sinjalet dhe Sistemet - 21.12.2014

Nesër nuk do të mbahen ushtrimet nga S&S.

                                                  Vjosa Shatri 

 

Sinjalet dhe Sistemet - 26.10.2014


Vjollca Sopa 45% 20% 80% 15% 100% 100% 100% 100% 70
Arinit Mehmeti 50% 85% 0% 0% 100% 100% 100% 100% 67
Dalinë Vranovci 60% 60% 5% 5% 100% 100% 100% 100% 66
Marigona Krasniqi 0% 0% 100% 0% 100% 100% 100% 100% 63
Alban Ilazi 0% 0% 100% 60% 95% 95% 95% 0% 56
Gentrit Begaj 20% 50% 65% 0% 50% 50% 100% 100% 54
Qendresa Hoxha 0% 60% 40% 10% 80% 100% 25% 95% 51
Egzon Hajdaraj 15% 0% 0% 0% 95% 95% 100% 100% 51
Leonita Sopaj 15% 0% 0% 0% 100% 100% 100% 90% 51
Endrit Zeqiri 20% 0% 5% 0% 90% 85% 100% 100% 50
Shqiponjë Osmani  0% 0% 100% 20% 80% 80% 100% 20% 50
Xheneta Berisha 50% 30% 0% 0% 65% 50% 100% 95% 49
Lulzim Bunjaku 5% 45% 50% 0% 80% 100% 100% 0% 48
Edona Spahiu 15% 0% 75% 10% 85% 85% 100% 0% 46
Fartmir Llumnica 15% 0% 40% 10% 95% 95% 100% 10% 46
Arta Mulaj 20% 40% 50% 0% 70% 70% 100% 0% 44
Besart Kasumaj 35% 0% 15% 0% 100% 100% 100% 0% 44
Jeta Haxhaj 0% 30% 45% 10% 75% 75% 100% 15% 44
Hasime Gavazaj 0% 0% 50% 0% 50% 50% 90% 100% 43
Lavdije Hajzeraj 15% 60% 100% 10% 25% 25% 100% 0% 42
Vegim Luboteni 15% 20% 0% 0% 50% 50% 100% 100% 42
Egzontina Krasniqi 15% 25% 40% 0% 100% 65% 80% 0% 41
Zana Bytyqi 30% 0% 60% 20% 45% 55% 15% 100% 41
Kujtim Mjeku 20% 0% 0% 0% 100% 100% 100% 0% 40
Dardam Sadiku 30% 30% 0% 0% 60% 85% 100% 0% 38
Ali Sylejmani 0% 0% 40% 10% 0% 50% 100% 100% 38
Ermira Mahmutaj 15% 0% 25% 0% 70% 70% 100% 15% 37
Laurent Hoxhaj  60% 20% 50% 0% 60% 100% 5% 0% 37
Valorinë Dreshaj 20% 0% 40% 0% 75% 75% 70% 15% 37
Arbnor Rexhepi 20% 0% 40% 10% 100% 100% 20% 0% 36
Festim Gashi 60% 80% 0% 0% 0% 65% 85% 0% 36
Dardan Xërxa 25% 30% 0% 0% 35% 80% 15% 100% 36
Ekrem Hajredini 60% 20% 70% 0% 60% 70% 0% 0% 35
Blerinë Topalli 20% 50% 0% 0% 50% 50% 100% 0% 34
Burim Islami 15% 0% 80% 0% 45% 45% 85% 0% 34
Nita Xhahnemi 0% 0% 0% 0% 80% 95% 95% 0% 34
Nafije Shabani 0% 0% 40% 15% 100% 100% 10% 0% 33
Ylfete Deda 40% 85% 5% 0% 15% 0% 15% 100% 33
Fitim Hazrolli 0% 0% 5% 0% 70% 70% 100% 10% 32
Gëzim Abiti 10% 0% 0% 0% 70% 70% 100% 0% 31
Fidan Bacaj 0% 0% 0% 0% 50% 65% 100% 30% 31
Kreshnik Ahmeti 0% 0% 65% 0% 90% 90% 0% 0% 31
Rinor Tahiri 0% 0% 0% 0% 70% 70% 100% 0% 30
Kandidatët tjerë i kanë nën 30 pikë.
Dr.sc. Ilir Limani
Mr.sc. Vjosa Shatri

Sinjalet dhe Sistemet - 21.10.2014

Orari i ushtrimeve nga Sinjalet dhe Sitemet

                    Grupi G2                                   (09:30-11:00)  (premte)

                  Grupet tjera G1+G.......                (11:00-12:30) (premte)

                                                 
Mr.sc. Vjosa Shatri

 

  

Sinjalet dhe Sistemet - 15.10.2014

Për të gjitha grupet,(grupet sipas orarit te Asistenti Faton Maliqi dhe Vjosa Shatri), ushtrimet numerike nga lënda S&S do të mbahen të premten duke filluar në ora 12:00.


                                                 
Mr.sc. Vjosa Shatri

 

 


Sinjalet dhe Sistemet - 02.10.2014

Rishikimi i provimeve është me, 03.10.2014 (e Premte) ora 12:00


                                                 
Mr.sc. Vjosa Shatri

 

Sinjalet dhe Sistemet - 24.09.2014 02.10.2014
Emri        D_1a         D_2a         D_2b             D_2c        D_3a        D_3b         D_4a        D_4b
Edon Gashi 100% 90% 100% 100% 0% 0% 100% 100%
Arlinda Sheholli  65% 30% 100% 100% 80% 50% 65% 60%
Rrezon Kika 100% 0% 100% 100% 0% 0% 100% 100%
Arlinda Ramadani 5% 0% 70% 80% 100% 100% 60% 100%
Drenusha gashi 0% 85% 90% 85% 95% 0% 95% 100%
Rexhep Bunjaku 100% 0% 100% 100% 15% 0% 100% 0%
Herolind Sopjani 100% 0% 0% 0% 60% 10% 70% 100%
Bujar Kamberi 0% 75% 85% 85% 35% 0% 100% 100%
Muhamed Haliti 100% 0% 0% 0% 50% 5% 40% 100%
Muhaxherin Sofiu 100% 15% 0% 0% 65% 0% 55% 60%
Berat Domi 0% 0% 80% 85% 100% 100% 65% 0%
Gentian Strana 0% 0% 90% 100% 45% 5% 95% 100%
Flakon Hoxha  0% 0% 85% 85% 55% 0% 100% 100%
Doruntina Morina 0% 10% 60% 60% 90% 90% 100% 0%
Salmin Rexha 0% 0% 0% 0% 100% 90% 60% 100%
Lavdije Hajzeraj 55% 0% 40% 80% 0% 0% 100% 45%
Luljeta Avdyli 0% 0% 90% 100% 35% 0% 100% 60%
Miranda Vranovci 0% 0% 70% 70% 40% 5% 80% 100%
Donikë Fetahu 0% 0% 60% 60% 45% 0% 80% 100%
Nafije Shabani 0% 50% 60% 80% 40% 10% 100% 15%
Nezir Lubovci 75% 0% 0% 0% 85% 0% 60% 0%
Fitim Gashi 0% 0% 60% 80% 35% 0% 45% 100%
Kaltrina Cakaj 0% 0% 70% 70% 50% 0% 85% 45%
Shqiponjë Istrefaj 0% 0% 70% 70% 20% 0% 65% 85%
Ekrem Hajredini 0% 50% 75% 80% 20% 0% 40% 50%
Dalinë Vranovci 0% 0% 70% 70% 45% 0% 70% 30%
Arjeta Mullatahiri 0% 0% 40% 40% 40% 0% 45% 100%
Vegim Luboteni 80% 0% 0% 0% 50% 0% 30% 0%
Fitim Hazrolli 0% 0% 70% 70% 10% 0% 30% 100%
Kreshnik Ahmeti 75% 0% 0% 0% 20% 0% 30% 30%
Sadullah Zenuni 65% 0% 0% 0% 20% 0% 15% 65%
Mimoza Zatriqi 0% 10% 70% 70% 20% 0% 40% 65%
Jeta Haxhaj 75% 0% 0% 0% 40% 0% 35% 0%
Blenda Buza  0% 0% 70% 50% 40% 0% 55% 40%
Admir Kadriu 0% 0% 0% 0% 40% 5% 70% 100%
Egzon Hajdaraj 0% 0% 0% 0% 60% 0% 50% 100%
Arta Mulaj 15% 0% 20% 20% 45% 0% 45% 60%
Doruntina Sadiku 75% 5% 0% 0% 20% 0% 30% 0%
Valorinë Dreshaj 0% 0% 20% 20% 35% 0% 40% 100%
Burim Islami 75% 0% 0% 0% 50% 0% 0% 0%
Qendresa Hoxha 30% 0% 0% 0% 20% 0% 45% 75%
Gentrit Begaj 10% 0% 0% 0% 30% 0% 50% 100%
Bekim Bajrami 0% 0% 40% 0% 40% 10% 60% 65%
Gentianë Halilaj 0% 0% 65% 80% 20% 0% 75% 0%
Mimoza Dili 0% 0% 0% 0% 35% 0% 60% 100%
Irfan Morina 5% 0% 0% 0% 100% 50% 20% 10%
Yllka Shala 0% 5% 70% 70% 35% 0% 30% 20%
vjollca Sopa 20% 0% 0% 0% 15% 0% 30% 100%
Marigonë Dërmaku 0% 0% 0% 0% 25% 10% 70% 80%
Drenushë Imeraj 0% 10% 0% 0% 35% 0% 40% 100%
Fjolla Hasani 0% 0% 50% 0% 0% 0% 50% 100%
Albulena Tafilaj 65% 0% 0% 0% 0% 0% 45% 0%
Besart Kasumaj 0% 0% 70% 20% 45% 0% 40% 30%
Nita Xhahnemi 20% 0% 70% 0% 30% 0% 40% 20%
Driton Qerimi 40% 0% 0% 0% 20% 40% 30% 0%
Endrut Zeqiri 0% 0% 0% 0% 30% 0% 70% 70%
Ylfete Deda 0% 0% 0% 0% 35% 0% 30% 100%
Pranvera Ismaili 0% 0% 60% 60% 20% 0% 0% 60%
Arianit Kuçi 15% 0% 0% 0% 15% 0% 30% 85%
Arzana Kastrati 0% 0% 50% 0% 30% 0% 50% 45%
Xheneta Berisha 0% 0% 0% 0% 20% 0% 35% 100%
Adnan Sejdiu 35% 0% 0% 0% 20% 5% 45% 15%
Marigona Nimonaj 0% 0% 40% 0% 0% 0% 30% 100%
Marigona Krasniqi 0% 0% 0% 0% 0% 0% 50% 100%
Fartmir Llumnica 0% 0% 70% 80% 0% 0% 30% 10%
Blerinë Topalli 0% 0% 0% 0% 20% 0% 65% 60%
Fatime Selimi 0% 0% 0% 0% 45% 0% 100% 0%
Shkumbin Bajrami 0% 0% 0% 0% 20% 10% 50% 60%
Edona Spahiu 0% 0% 20% 50% 20% 5% 30% 30%
Visar Abdurrahmani 0% 0% 0% 0% 20% 0% 50% 60%
Perparim Shala 0% 0% 0% 0% 50% 0% 30% 50%

 Të tjeret kanë më pak se 16 pika

Dr.sc. Ilir Limani
Mr.sc. Vjosa Shatri
Msc. Faton Maliqi 

 


Sinjalet dhe Sistemet - 03.06.2014

Rishikimi i provimeve është me, 04.06.2014 (Merkure) ora 10:00


                                                 
Mr.sc. Vjosa Shatri

Sinjalet dhe Sistemet - 30.05.2014 03.06.2014Emri         D_1a                         D_1b            D_2a        D_2b        D_2c         D_3a         D_3b         D_3c          D_4a         D_4b          D_4c         D_4d        Totali
Arton Gërguri 15% 0% 100% 100% 100% 100% 50% 15% 100% 100% 100% 100% 66
Arbresha Aliu 45% 0% 100% 100% 100% 100% 0% 100% 100% 100% 100% 0% 66
Arianit Lubishtani 0% 0% 60% 60% 60% 100% 50% 100% 100% 50% 100% 100% 58
Florent Gashi 15% 0% 100% 80% 80% 100% 50% 100% 100% 50% 50% 0% 57
Diedona Musiu 0% 0% 90% 0% 90% 100% 70% 15% 100% 100% 100% 100% 56
Faruk Ahmeti 95% 0% 80% 80% 80% 100% 30% 15% 100% 30% 0% 0% 53
Gentian Xërxa  0% 0% 100% 80% 80% 100% 50% 100% 80% 80% 0% 0% 52
Armend Shala 45% 0% 60% 60% 60% 100% 50% 80% 100% 100% 0% 0% 52
Shkurta Shala 0% 0% 100% 80% 100% 100% 50% 15% 100% 30% 100% 0% 52
Shkëndije Gara 0% 0% 100% 80% 80% 100% 50% 100% 100% 0% 50% 0% 52
Valmir Bajraktari 15% 0% 60% 60% 60% 100% 0% 15% 95% 100% 100% 100% 51
Krenare Sopjani 10% 0% 100% 100% 50% 100% 0% 15% 100% 100% 0% 100% 51
Suferina Çollaku 8% 0% 100% 100% 100% 100% 100% 15% 35% 0% 0% 0% 47
Flora Sejdiu 15% 0% 80% 0% 30% 100% 80% 15% 65% 100% 100% 0% 45
Herolinda Bajrami 60% 0% 100% 100% 100% 100% 0% 15% 0% 0% 0% 0% 42
Qëndresë Peci 0% 0% 100% 80% 80% 100% 50% 100% 0% 0% 0% 0% 42
Valmire Mavraj 0% 0% 100% 100% 100% 100% 0% 100% 0% 0% 0% 0% 41
Avni Mulaku 10% 0% 0% 0% 0% 100% 50% 60% 100% 30% 100% 100% 40
Gëzim Veliu 15% 0% 100% 100% 60% 100% 50% 15% 0% 0% 0% 0% 38
Ylfete Deda 15% 0% 100% 100% 100% 100% 15% 15% 0% 0% 0% 0% 38
Mirlinda Kadriu 5% 0% 90% 0% 50% 100% 50% 15% 90% 90% 0% 0% 38
Ilir Zhubi 0% 0% 100% 50% 15% 100% 80% 80% 0% 0% 0% 0% 36
Qendresa Hoxha 15% 0% 100% 40% 40% 100% 15% 100% 0% 0% 0% 0% 35
Besart Kasumaj 0% 0% 40% 40% 40% 100% 80% 100% 10% 0% 0% 0% 34
Qëndresë Salihu  0% 0% 100% 80% 50% 100% 50% 15% 0% 0% 0% 0% 34
Shqiponjë Istrefaj 0% 0% 100% 90% 90% 100% 0% 15% 0% 0% 0% 0% 33
Fatbardha Llapashtica 0% 0% 80% 80% 80% 0% 0% 0% 100% 100% 0% 10% 33
Afërdita Hasani 10% 0% 100% 80% 80% 100% 0% 15% 0% 0% 0% 0% 33
Valmir Avdiaj 0% 0% 80% 40% 80% 100% 0% 100% 0% 0% 0% 0% 33
Fitim Hazrollli 10% 0% 100% 0% 0% 70% 0% 0% 80% 80% 100% 0% 32
Xhemile Gashi 0% 0% 80% 80% 80% 100% 0% 15% 25% 0% 0% 0% 31
Yllëza Bunjaku 15% 0% 10% 0% 0% 100% 0% 15% 100% 100% 100% 0% 31
Arben Selmani 15% 0% 100% 0% 80% 100% 0% 0% 80% 0% 0% 0% 30
Shkumbin Bajrami 30% 0% 40% 40% 40% 100% 0% 100% 0% 0% 0% 0% 30
Behar Sadiku 0% 0% 100% 0% 80% 100% 50% 15% 0% 0% 0% 0% 29
Blerinë Topalli 45% 0% 0% 0% 0% 100% 50% 0% 100% 50% 0% 0% 28
Driton Qerimi  0% 0% 85% 15% 15% 100% 50% 15% 0% 0% 0% 0% 24
Gojarta Shurdhaj 0% 0% 100% 90% 100% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 24
Vesarta Nura  0% 0% 45% 45% 45% 100% 30% 15% 0% 0% 0% 0% 24
Arben Paloja  5% 0% 40% 70% 80% 70% 0% 15% 0% 0% 0% 0% 24
Arta Mulaj 15% 0% 100% 0% 15% 100% 0% 15% 0% 0% 0% 0% 22
Fitore Beqiri 0% 0% 100% 80% 15% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 17
Blerta Boshtraj 0% 0% 0% 0% 80% 10% 0% 0% 100% 0% 40% 15% 17
Salmin Rexha 5% 0% 10% 10% 10% 80% 0% 15% 20% 0% 0% 0% 13
Pajtim Cakaj 0% 0% 30% 0% 0% 100% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 11
Ekrem Hajredini 0% 0% 70% 0% 0% 50% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 11
Venera Bicaj 0% 0% 50% 0% 80% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 10
Ardita Shabani 0% 0% 100% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 9
Sedullah Zenuni  5% 0% 30% 30% 0% 15% 0% 0% 15% 0% 0% 0% 8
Bylent Bikliqi 35% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 4
Xheneta Berisha 0% 0% 20% 0% 0% 15% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 3
Njomza Hoxha 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Njomza Mala 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0
Dr.sc. Ilir Limani
Mr.sc. Vjosa Shatri
Msc. Faton Maliqi 

 

Sinjalet dhe Sistemet - 30.04.2014 05.05.2014
Indeksi
Emri                         D_1a                         D_2a                         D_2b                         D_2c                        D_3a                         D_3b                        D_4a                         D_4b                            Totali
136975 Gresa Lahi 100% 0% 0% 0% 80% 100% 100% 100% 73
142052 Endrit Ilazi 100% 50% 0% 20% 100% 100% 5% 100% 69
137056     * Arieta Mehmeti 100% 20% 0% 45% 100% 100% 0% 100% 69
07418/10 Kreshnik Boshnjaku 100% 40% 0% 0% 100% 100% 0% 100% 66
07257/10 Anita Gërguri 100% 0% 0% 0% 100% 100% 5% 100% 63
07080/11 Fatmir Jashari 100% 10% 0% 0% 100% 100% 80% 0% 61
07433/11 Shkelqim Kuleta 80% 20% 0% 0% 100% 100% 0% 100% 59
07292/11 Naim Jusufi 75% 20% 0% 0% 100% 100% 5% 100% 58
07544/10 Gresë Halimi 80% 0% 0% 0% 100% 100% 0% 100% 58
07125/11 Fatbardha Dragusha 25% 0% 0% 0% 100% 100% 100% 100% 56
135543 Arnold Plakolli 60% 10% 0% 0% 100% 100% 5% 100% 54
07180/10 Martaneshë Kiki 15% 0% 0% 0% 100% 100% 100% 100% 54
07429/10 Erzen Krasniqi 15% 50% 0% 80% 100% 100% 5% 100% 54
Erza Osmani 100% 40% 0% 0% 100% 95% 0% 0% 52
135854       * Latif Bashota 50% 15% 0% 0% 100% 100% 0% 100% 51
07358\08 Muharrem Mehmeti 15% 25% 0% 0% 100% 100% 60% 100% 51
07474/11 Ibrahim Vrajolli 50% 5% 0% 0% 100% 100% 0% 100% 50
07050/11 Adem Zeqiri 40% 5% 0% 0% 100% 100% 5% 100% 49
07261/10 Yll Gashi 75% 0% 0% 0% 100% 30% 5% 100% 48
137089 Arbenit Kryeziu 15% 50% 0% 20% 100% 100% 5% 100% 48
07115/11 Iris Efendia 35% 10% 0% 0% 100% 100% 5% 100% 48
07111/11 * Ergon Mehmeti 35% 0% 0% 0% 90% 90% 100% 30% 48
07004/09 Krenare Shala 35% 15% 0% 0% 100% 100% 0% 100% 47
07293/11 Alketa Sahiti 75% 30% 0% 0% 100% 100% 10% 0% 47
07149/10 Bujare Zhubi 35% 5% 0% 0% 100% 100% 5% 100% 47
07131/10 Argita Canhasi 35% 0% 0% 0% 100% 100% 5% 100% 47
137063 Erza Shabani 35% 0% 0% 0% 100% 100% 5% 100% 47
07093/05 * Gëzim Abiti 35% 0% 0% 0% 100% 100% 5% 100% 47
135665 Arlinda Sheholli  15% 0% 0% 35% 100% 100% 5% 100% 45
1172/83 Selim Kukalaj 100% 0% 0% 0% 100% 60% 0% 0% 45
07510/10 Arton Gërguri 35% 0% 0% 0% 95% 95% 0% 100% 45
07348/11 Rexhep Bunjaku 15% 15% 0% 0% 100% 100% 0% 100% 42
07163/11 Almina Binakaj 25% 0% 0% 60% 100% 30% 5% 100% 42
07228/08 Arbresha Aliu 15% 0% 0% 0% 100% 100% 0% 100% 41
07460/08 Salmin Rexha 15% 0% 0% 0% 100% 100% 0% 100% 41
07027/11 Arinit Mehmeti 15% 0% 0% 0% 100% 100% 0% 100% 41
07102/11 Fatime Selimi 15% 0% 0% 0% 100% 100% 0% 100% 41
07526/08 * Arben Selmani 10% 0% 0% 0% 100% 100% 5% 100% 41
Mirjeta Arifi 25% 0% 0% 0% 100% 100% 0% 70% 40
Albulena Shabani 5% 40% 0% 0% 100% 100% 5% 80% 40
07362/11 Egzontina Krasniqi 35% 25% 0% 0% 100% 30% 100% 0% 39
07593/08 Diedona Musliu 5% 5% 0% 0% 100% 100% 0% 100% 39
07191/10 Lulzim Bunjaku 15% 10% 0% 0% 85% 85% 5% 100% 39
07338/11 Enis Riza 5% 0% 0% 0% 100% 100% 0% 100% 39
135325 Blend Mehmeti 5% 0% 0% 0% 100% 100% 0% 100% 39
07171/11 Arzana Kastrati 5% 0% 0% 0% 100% 100% 0% 100% 39
07464/10 Burim Islami 10% 5% 0% 0% 100% 80% 0% 100% 38
07480/10 Atdhe Gashi 15% 0% 0% 0% 85% 85% 0% 100% 38
07306/11 Visar Abdurrahmani 5% 10% 0% 0% 100% 75% 0% 100% 36
07020/11 Alban Ilazi 35% 30% 0% 0% 100% 100% 0% 0% 36
07099/06 Valmire Mavraj 0% 0% 0% 0% 100% 100% 0% 85% 36
07264/08 Behar Sadiku 15% 25% 0% 0% 100% 35% 0% 100% 35
07195/10 Qëndresë Peci 15% 25% 0% 0% 100% 35% 0% 100% 35
07525/10 Armend Shala 35% 10% 0% 0% 100% 100% 0% 0% 35
07038/10 Korab Demaj 15% 20% 0% 0% 100% 30% 0% 100% 34
07045/11 Engjëll Nishliu 0% 30% 0% 0% 100% 100% 0% 30% 31
Kaltrina Cakaj 95% 0% 0% 60% 0% 0% 0% 10% 31
07180/05 Yllëza Bunjaku 15% 0% 0% 0% 100% 100% 5% 10% 31
07259/08 Gentian Xërxa 15% 20% 0% 0% 100% 100% 0% 0% 30
07056/09 Yllka Shala 15% 20% 0% 0% 100% 100% 0% 0% 30
07143/09 Gëzim Veliu 15% 10% 0% 0% 100% 100% 5% 0% 30
07028/10 Blerinë Topalli 5% 0% 0% 0% 100% 30% 0% 100% 30
07001/10 Besart Kasumaj 15% 15% 0% 0% 100% 100% 0% 0% 30
07415/10 Muhaxherin Sofiu 15% 15% 0% 0% 100% 100% 0% 0% 30
07386/08 Berat Domi 15% 5% 0% 0% 100% 100% 5% 0% 30
Kushtrim Zubaku 35% 5% 0% 0% 100% 65% 0% 0%